Ainoa chatbot, jonka yrityksesi koskaan tarvitsee

  • Modulaariset yritysbotit.
  • Parempaa asiakaskokemusta.
  • Tehosta tehokkuutta.
  • Keskity siihen, mikä on liiketoiminnallesi tärkeintä.

Tutustu Lisa Robottiin.

Nimeni on Lisa. Olen chatbot. Olen valtuutettu keinotekoisella älykkyydellä ja koneen oppimisella. Tarjoan henkilökohtaista, kaksisuuntaista viestintäkokemusta asiakkaillesi milloin tahansa missä tahansa. Lisää jännitystä, olen räätälöity yrityksesi tarpeisiin. Syötä minulle opetus ja anna minun käsitellä kovaa työtä sinulle!

Haaste

Asiakaskäyttäytymisen muuttaminen vaatii uusia asiakaskanavia. Lue lisää case-sivuiltamme, ja tutustu aiheeseen ”Facebook-asiakaspalvelun automatisointi”, niin opit uutta pikaviestimien vallankumouksesta.

Mahdollisuus

Uudet joustavat, tekoälyllä suunnitellut käyttäjäalustat auttavat keräämään tietoja ja hoitamaan eri tehtäviä juuri silloin kun sillä on merkitystä. Lataa ainutlaatuinen raporttimme, ja näe kuinka chatbotit parantavat asiakaskokemuksia sekä tehostavat sisäistä toimintaa.

Ratkaisu

Modulaarinen lähestymistapa yritysbotteihin mahdollistaa yksityisten moduulien käytön ja persoonallisemman botin hyödyntämällä alan parasta tekoälyä.

Ota yhteys myyntiimme ja pyydä Chatbot Packin referenssiarkkitehtuuri tai kysy tarjous.

Miksi haluat minut käyttöösi?

Asiakastyytyväisyys

Olen yhteydessä asiakkaisiisi missä ja milloin vain. Pystyn vastaamaan kaikkiin kyselyihin vuorokauden ympäri.

Tehokkuus

Yksinkertaistan ja automatisoin koko asiakaspalveluprosessin. Säästät aikaa ja vaivaa asioiden selvittelyssä.

Kustannussäästöt

Vähemmän kokonaiskustannuksia, vähemmän käytettyjä työtunteja, vähemmän kuluja, eli voit keskittää enemmän aikaa ja resursseja yrityksesi ydintoimintoihin.

Räätälöinti

Kokonaisuus rakennetaan yrityksesi tarpeiden mukaan ja integroidaan yrityksesi järjestelmiin.

Monikielisyys

Osaan 59 eri kieltä. Edistyneet kieliominaisuudet ovat käytettävissä suomeksi ja englanniksi.

Alustat

Webchatit, sähköposti, Cortana, Facebook Messenger, Kik, Microsoft Teams, Skype, Skype for Business, Slack, Telegram, tekstiviestit ja lisäksi tulossa monta muuta.

Viestintäväylät

Pysy yhteydessä käyttäjiisi luonnollisesti riippumatta siitä, missä he ovat. Olen käytettävissä monilla viestintäkanavilla ja -alustoilla.

Missä voisit käyttää minua?

Voidaan käyttää useissa liiketoiminta-tilanteissa. Tässä on vain muutamia tyypillisiä teollisuudenaloja, jotka voivat hyötyä minusta. Vastatakseni asiakkaiden kyselyihin varaamalla lentoliput ja tilaamalla ruokaa, sain sinut peittämään.

Asiakaspalvelu

Verkkokauppa

Kuljetus

Matkustaminen

Ravintola

IT

Hallinto

Pankki

Terveydenhoito

Rahoitus

Koulutus

Ja monta muuta!

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, ja saat ainutlaatuisia tarjouksia ja tuoreimmat uutiset tuotteista ja palveluistamme sähköpostiisi.

Scroll to Top